Direct contact? Bel: 030 - 659 07 10

HomeContactAuto verkopen

Auto verkopen? De beste prijs voor uw auto!

Er kunnen tal van redenen zijn waarom u van uw auto af wilt. De reden zelf is voor ons niet van belang, maar gemak én de beste prijs voor u wel! Onze verkoophulp is eigenlijk een auto inkoopservice. Op deze manier kunt u binnen enkele dagen al van uw auto af geraken. Wij kopen de auto van u over en u ontvangt dezelfde dag nog het geld.

Wanneer u van plan bent om uw volgende voertuig privé te leasen ( ook wel: private lease ), wil niet elke dealer uw huidige voertuig inruilen. Dit kan te maken hebben met kilometerstand, bouwjaar of de staat van het voertuig. In zo'n geval kan het handig zijn om te kiezen voor de verkoophulp van de Knoop Autogroep. Of misschien is uw eigen auto wel overbodig geraakt, omdat u een auto van de zaak kunt gaan rijden. Hoe dan ook, wij helpen u graag verder.

Onze auto inkoopservice helpt u van uw auto af

Bespaar tijd bij het vinden van een nieuw baasje voor uw auto. Heeft u geen zin of tijd om uw auto zelf aan te bieden via het internet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In bijna alle gevallen kunnen wij uw auto binnen enkele werkdagen overnemen, omdat wij snel een nieuwe eigenaar kunnen vinden of omdat wij de auto graag in onze eigen showrooms aanbieden.

Onze werkwijze

Wilt u van uw auto af? Dan gaan wij als volgt te werk.

 1. Stuur ons een e-mail
  Mail ons de basis kenmerken van uw voertuig:
  » Kenteken (hiermee achterhalen wij merk, model, brandstof, registratie en apk verloopdatum)
  » Kilometerstand
  » Meest recente werkplaatsbezoek / onderhoud
  » Bijzonderheden qua technische staat of conditie (schades?)
  » Overige opmerkingen (denkt u aan extra accessoires zoals winterbanden bv.)
  Daarnaast ontvangen we graag minimaal 3 goede foto's in daglicht van een schone auto:
  » Schuin voor
  » Schuin achter
  » Interieur voorin
  Heeft uw auto schade? Mail ons dan ook een foto waarop deze duidelijk zichtbaar is.
  Stuur uw e-mail naar verkoop@knoopautogroep.nl, gericht aan Robin Vocking.
 2. Waarde indicatie
  Wij gaan aan de slag met een waarde indicatie. Dit duurt maximaal 2 werkdagen. Mogelijkerwijs nemen wij nog contact met u op om meer te weten te komen over uw auto. Wij nemen telefonisch contact met u op om de waarde indicatie van uw auto te bespreken.
 3. Inspectie, proefrit en definitieve waardebepaling
  Bent u blij met de waarde indicatie? Dan maken wij graag een afspraak met u, bij een van onze autobedrijven of bij u thuis. Na een korte inspectie en proefrit geven wij graag een definitieve waardebepaling af.

  "Omdat onze autobedrijven RDW Erkend zijn, ontvangt u bij ons direct een vrijwaringsbewijs."
   
 4. Auto inkoop en uw vrijwaringsbewijs
  Bent u akkoord met de waardebepaling? Dan kopen wij graag uw auto. U ontvang van ons een inkoopfactuur. Daarnaast regelen wij de vrijwaring, waarmee u een bewijs in handen heeft dat u niet meer verzekerings- en belastingplichtig bent voor het voertuig.
 5. Ontvang direct uw geld
  Op de dag van de inkoop en de afgifte van het vrijwaringsbewijs, regelt onze administratie de betaling van het afgesproken bedrag naar uw rekening.

Wilt u van uw auto af? Of heeft u vragen?

Vult u alstublieft onderstaand contactformulier in en wij reageren uiterlijk de eerstvolgende werkdag.