Direct contact? Bel: 030 - 659 07 10

HomeWerkplaatsBanden

Uw specialist in autobanden in de regio Zeist  

Veilig en zorgeloos rijden, vraagt om betrouwbare, kwalitatief goede autobanden. De staat van uw autobanden verhoudt zich namelijk direct tot uw veiligheid, rijcomfort én brandstofgebruik.

Betrouwbare bandenservice

Wellicht controleert u uw banden regelmatig op de juiste bandenspanning en het bandenprofiel. Dit is verstandig om het risico op ongelukken te verminderen, maar er zijn meer (veiligheids)aspecten aan autobanden die u niet zelf kunt controleren. Hoe weet u bijvoorbeeld of de banden goed in balans zijn of dat er geen zwakke of kwetsbare plekken in het materiaal zitten? 

Om zeker te weten dat u met betrouwbare autobanden de weg op gaat, is het raadzaam uw banden regelmatig te laten controleren door een ervaren bandenspecialist zoals Vocking & Van der Sluijs Auto’s in Zeist.

Wat biedt Vocking & Van der Sluijs Auto's aan bandenservice?

Vocking & Van der Sluijs Auto's vertelt u graag welke band u het best kunt aanschaffen voor uw merk auto, caravan, camper of bedrijfswagen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment autobanden, zodat we voor elk type auto de juiste band kunnen bieden. Of u nu kiest voor een topmerk of liever voor het huismerk, wij kunnen elke band leveren en hebben diverse varianten voor u op voorraad.

Naast de verkoop van autobanden, biedt Vocking & Van der Sluijs Auto’s eveneens bandenservice. Zo bent u altijd verzekerd van betrouwbare banden en goede grip. 

Bij Vocking & Van der Sluijs Auto's kunt u terecht voor:

  • De aanschaf van (winter)banden;
  • Het monteren en wisselen van uw (winter)banden;
  • Controle van het bandenprofiel en de bandenspanning;
  • Balanceren en uitlijnen van uw autobanden;
  • Advies over het juiste type band per automerk;
  • Advies over het juiste type band wat betreft weersomstandigheden;
  • De opslag van uw banden.

Het belang van winterbanden

Wanneer de zomer weer op zijn eind loopt en het weer natter en koeler wordt, duurt het niet lang meer voordat de wegen in Nederland spekglad worden door regenval, sneeuw en ijzel. Gelukkig kunt u met goede winterbanden ook onder deze omstandigheden probleemloos de weg op.

De winterband zorgt met zijn rubbersamenstelling en dieper profiel voor meer grip, een betere wegligging en meer stabiliteit. De band voert overtollig water snel af, waardoor u minder kans heeft op aquaplaning. 

Wist u overigens dat in veel Europese landen, zoals Duitsland, winterbanden verplicht zijn tijdens de wintermaanden?

Waarom winterbanden bij Vocking & Van der Sluijs Auto's?

Als merkonafhankelijke bandenspecialist bij u in de buurt adviseren wij u graag over het type winterband dat het best bij uw auto past. Onze experts kijken naast het verbeteren van grip ook naar rijcomfort, stabiliteit, wendbaarheid en efficiënter brandstofverbruik.

Bij Vocking & Van der Sluijs Auto's kiest u voor betaalbare, kwalitatief goede winterbanden die geschikt zijn voor alle type auto’s. Tevens kunt u bij ons terecht voor een groot assortiment A-kwaliteit banden van merken als Pirelli, Michelin, Dunlop, Goodyear en Vredestein. 

En de kosten? Die zijn altijd laag. Bij ons heeft u al winterbanden vanaf 49 euro per stuk, inclusief montage.

Autobanden in regio Zeist

Bent u ook geïnteresseerd in (winter)banden of onze bandenservice om tijdens de herfst- en wintermaanden veilig de weg op te kunnen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website of bel 030-6590710. Onze bandenspecialisten staan voor u klaar. 

Neem contact met ons op