Direct contact? Bel: 030 - 659 07 10

HomeContactNieuwsSamen kom je verder

Samen kom je verder

Samen kom je verder

Van der Sluijs Auto’s was al gevestigd aan de Leeuweriklaan. Robin Vocking van Vocking Auto is een bekende in de regio en had voorheen zijn bedrijf in Nieuwegein.

Bron: StadsPers Zeist, 20 mei 2019

Aangezien Vocking al veel klanten in Zeist en omgeving heeft was hij op zoek naar een locatie in Zeist. Deze stap is gezet om de klanten beter te kunnen bedienen met een breder occasion aanbod. Snellere en betere service en meer kennis van de huidige techniek.

Naast de vestiging in Zeist zijn er nog 5 locaties in de regio waar u terecht kunt binnen onze groep:

  • Van der Sluijs auto’s Driebergen
  • Bosch Car Service Den Dolder
  • Vrielo & Van Rooijen Nieuwegein
  • Hofplein Vianen
  • Remco Linnebank Houten

U bent bij ons welkom voor onderhoud, reparatie en apk-keuringen voor elk merk auto. Met de formule van Bosch Car Service achter de hand staan we voor kwaliteit en vakmanschap, zowel voor de nieuwste mo- dellen als voor uw oldtimer. Ook werken wij voor bijna elke leasemaatschappij.

Als organisatie investeren we voortdurend in ons personeel en duurzaam ondernemen. Wij zijn dan ook erkend duurzaam gecertificeerd. In de regio hebben we minimaal 50 occasions op voorraad. U bent bij ons op het juiste adres voor de aanschaf van een gebruikte auto met Bovag garantie. Wij nodigen u van harte uit voor een kennismaking met het nieuwe team. Graag tot ziens!

Vocking & van der Sluijs, Leeuweriklaan 26 Zeist, T: 030 - 659 07 10, info@vandersluijsautoszeist.nl