Direct contact? Bel: 030 - 659 07 10

HomeOccasionsRenault occasions Zeist

Betrouwbare Renault occasions in omgeving Zeist

Bent u op zoek naar een Renault occasion in de buurt van Zeist? Wie houdt van auto’s met karakter én een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, is bij Renault aan het juiste adres. De Franse souplesse is in alles zichtbaar bij deze beauty’s met brains.

Actueel aanbod Renault occasions bij Vocking & Van der Sluijs Auto's

Slim, elegant en temperamentvol

Met een Renault weet u dat u kiest voor een temperamentvolle auto met een hoge mate van comfort en een bijzondere rijbeleving. De auto’s van Renault staan bekend om hun unieke designvondsten gecombineerd met slimme technologieën. Anders gezegd: om technologieën die het leven van alledag makkelijker, mooier en veiliger maken.

Sprekend voorbeeld hiervan is de Head-up Display, het transparante, inklapbare HD-scherm vlak boven het dashboard, waarop u eenvoudig uw snelheid afleest terwijl uw ogen gericht blijven op de weg. Minstens zo praktisch zijn de rijhulpsystemen die u helpen de juiste afstand tot uw voorligger te bewaren, en de handige parkeerhulp waarbij de achteruitrij-camera heel subtiel in het Renault-logo is verwerkt.

Passie voor het leven

Renault heeft voor elke levensfase waarin je als mens kunt verkeren een bijpassend model auto ontworpen. Zo passen de eigenzinnige en sportieve Renault Captur en Renault Kadjar bijvoorbeeld perfect bij mensen die het leven willen ontdekken en buiten de gebaande paden denken. Voor (jonge) gezinnen is er de Renault Scénic, die het warme familiegevoel uitdraagt, en de Renault Mégane, de ideale auto om het werk- en gezinsleven te combineren. Maar ook aan de periode erna is gedacht, gezien de luxueuze Renault Talisman en de Renault Espace, modellen waarbij genieten en beleven centraal staan. Kortom, Renault maakt mobiliteit toegankelijk voor een breed publiek. Een gedachte waar wij ons bijzonder in kunnen vinden.

Renault occasion in Zeist

Zoekt u een betrouwbare, goed onderhouden en comfortabele auto die is voorzien van de nieuwe technieken? Dan heeft u alle reden om voor een Renault occasion te gaan! Kiezen voor een occasion via Bosch Car Service Zeist (onderdeel van Knoop Autogroep), is kiezen voor kwaliteit en professionele zekerheid. U kunt immers altijd terugvallen op onze expertise en heldere servicebeloften. We hebben een breed aanbod goed onderhouden occasions van diverse topmerken voor u beschikbaar. 

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u graag zelf een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom op onze showroom in Zeist en die van onze collega-vestigingen in Nieuwegein, Driebergen en Vianen. Zij nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren over de auto die perfect aansluit bij uw gebruikswensen. Vraagt u gerust een proefrit aan!

Maak gebruik van onze auto aankoophulp

Is het type auto dat u zoekt momenteel niet bij ons op voorraad? Dan helpen we u graag verder via onze auto aankoophulp! Wanneer u ons uw voorkeur(en) doorgeeft, gaan wij voor u op zoek naar de perfecte auto. Hebben we een match? Dan verzorgen we – als u dat wenst – ook de prijsonderhandeling en/of de inruil van uw bestaande auto. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald en dat u de beste prijs voor uw huidige auto ontvangt.

Bekijk onze auto aankoophulp