Direct contact? Bel: 030 - 659 07 10

HomeOccasionsVolkswagen occasions Zeist

Betrouwbare Volkswagen occasions in de regio Zeist

Op zoek naar een Volkswagen occasion in de buurt van Zeist? Met u vele anderen! Wie houdt van een strakke uitstraling en een sportieve rijstijl, heeft in een Volkswagen occasion zijn gelijke gevonden.

Actueel aanbod Volkswagen occasions bij Vocking & Van der Sluijs Auto's

Populairste automerk in Nederland

Volkswagen is het meest populaire automerk in Nederland. Van alle auto’s die het afgelopen decennium zijn verkocht, is 1 op de 8 auto’s een Volkswagen. Met name de Volkswagen Golf en de Volkswagen Polo zijn heuse hardlopers: beide modellen prijken bovenaan de top 10 populairste auto's in Nederland.

Slimme technologie voor zuinig en comfortabel rijden

Volkswagen heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in technologie die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook het rijcomfort vergroot. Met BlueMotionTechnologies haalt het Duitse automerk alles uit de kast om u zo prettig en zuinig mogelijk te laten rijden. Deze techniek omvat tientallen slimmigheden die ervoor zorgen dat de auto minder uitstoot en ú bespaart op brandstof.

Denk aan het BlueMotion start-/stopsysteem, een toepassing die met name zijn meerwaarde bewijst voor stadsverkeer. Dit systeem schakelt de motor automatisch uit wanneer u korte tijd stilstaat, bijvoorbeeld voor een rood stoplicht. Bij het intrappen van de koppeling is de motor in een fractie van een seconde weer opgestart. In de tussentijd verbruikt u geen druppel brandstof!

Een ander voorbeeld van vooruitstrevende Volkswagen-technologie is het recuperatieve remsysteem waarover de hybride uitvoeringen beschikken. Dit systeem zet de energie die vrijkomt tijdens het remmen of het uitrollen van de auto om in elektriciteit voor de accu.

Breed aanbod auto’s voor elk gebruik

Volkswagen beschikt over uiteenlopende gezinsauto’s, compacte stadsauto’s en lange-afstandsauto’s voor woon-werkverkeer. Met meer dan 20 modellen in bijna 100 uitvoeringen is het aanbod zeer groot.

De elektrische Volkswagen up!, een compacte auto vol grootse ideeën, mag op deze lijst natuurlijk niet ontbreken. Maar ook andere modellen, zoals de stoere en opvallend veelzijdige Volkswagen T-Cross en Volkswagen T-Roc ademen het sportieve en gedurfde Volkswagen-gevoel. Om nog maar te zwijgen over de luxueuze Volkswagen Passat en de Volkswagen Arteon, die zowel zakelijk als privé hoge ogen gooien. Er is een Volkswagen voor elk gebruik.

Volkswagen occasion in Zeist

Zoekt u een betrouwbare en goed onderhouden auto die is voorzien van de nieuwe technieken? Dan heeft u alle reden om voor een Volkswagen occasion te gaan! Kiezen voor een occasion via Bosch Car Service Vocking& Van der Sluijs Zeist (onderdeel van Knoop Autogroep), is kiezen voor kwaliteit en de zekerheid van onze heldere servicebeloften. We zijn expert op het gebied van Volkswagen auto’s en we hebben een breed aanbod goed onderhouden occasions voor u beschikbaar.

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u graag zelf een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom op onze showroom in Zeist en die van onze collega-vestigingen in NieuwegeinDriebergen en Vianen. Zij nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren over de auto die perfect aansluit bij uw gebruikswensen. Vraagt u gerust een proefrit aan!

Maak gebruik van onze auto aankoophulp

Is het type auto dat u zoekt momenteel niet bij ons op voorraad? Dan helpen we u graag verder via onze auto aankoophulp! Wanneer u ons uw voorkeur(en) doorgeeft, gaan wij voor u op zoek naar de perfecte auto. Hebben we een match? Dan verzorgen we – als u dat wenst – ook de prijsonderhandeling en/of de inruil van uw bestaande auto. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald en dat u de beste prijs voor uw huidige auto ontvangt.

Bekijk onze auto aankoophulp

Zie ook: